​Snedker til private og erhverv

Som snedker kan vi hjælpe dig med mange forskellige arbejdsopgaver. Uanset om du står og skal have lavet nyt køkken, hvortil der skal bruges en ny bordplade, eller I har behov for at få nye døre og vinduer til jeres bolig, er vi naturligvis meget gerne behjælpelige med netop dette arbejde.

Baun’s Tømrer og Snedker kan varetage en bred vifte af arbejdsopgaver som snedker, og vi har igennem tiden både hjulpet en lang række forskellige privatpersoner, virksomheder, foreninger samt institutioner. Vi kan altså med andre ord hjælpe til med at løse både store såvel som små opgaver indenfor snedkerfaget.

Som snedker hjælper vi blandt andet gerne til med arbejdsopgaver indenfor:

Få professionel rådgivning fra erfaren snedker

Både i forbindelse med store og små opgaver, kan du forvente at få god og kyndig rådgivning fra Baun’s Tømrer og Snedker. Efter en del års erfaring i snedkerfaget er vi i stand til at yde god og professionel rådgivning i forbindelse med en bred skare af forskellige opgaver indenfor snedkerfaget, og du kan roligt regne med at få god kompetent rådgivning og et solidt og veludført stykke arbejde lavet, hvis du overlader arbejdet til os.

Kontakt os i dag og hør mere

Har du nogle spørgsmål, eller vil du gerne have udarbejdet et tilbud på at få løst netop din opgave fra en dygtig snedker i Esbjerg, Varde eller omegn, er du meget velkommen til at ringe os op på 22 32 81 07. Vi ser meget frem til at høre fra dig og høre mere om netop din opgave.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser af Baun's Tømrer Og Snedker

HVEM ER VI?

​Baun's Tømrer Og Snedker

CVR: 33020600

KONTAKT OS