Renovering​ af hus i alle former

Hos Baun’s Tømrer og Snedker har vi i mange år beskæftiget os med renovering af hus, og vi besidder derfor stor erfaring inden for renovering af forskellige typer af huse.

Har du købt nyt hus, og har du i den forbindelse behov for professionel hjælp til at få det renoveret, kan vi hjælpe med at udføre renoveringen. Uanset om du ønsker at få lagt nyt tag, eller du har et ønske om at få lavet en efterisolering af boligen, er vi gerne behjælpelige med dette.

Vi varetager desuden også en bred vifte af andre arbejdsopgaver i forbindelse med husrenoveringen – kort og godt kan vi hjælpe med stort set alle arbejdsopgaver inden for tømrer- og snedkerfaget, som du måtte ønske at få udført på huset.

Fuld tilfredshed og topkvalitet

Vi vægter vores kunders tilfredshed højt, når vi renoverer huse. Det er vigtigt for os, at du som altid føler, at du har fået en god oplevelse.

Ligeledes er det vigtigt for os, at det udførte arbejde lever fuldt ud op til dine forventninger og ønsker.

Du er dermed sikker på at få et godt resultat, hvis du vælger at lade os udføre renovering af hus.

Få et tilbud på renovering af hus

Hvis du kunne tænke dig at få udført din husrenovering af dygtige og kompetente fagfolk, er du altid velkommen til at tage kontakt til os og få lavet et uforpligtende tilbud. Vi kan altid kontaktes telefonisk på 22 32 81 07eller via vores mail frankbaun@gmail.com.

Vi varetager hovedsageligt arbejdsopgaver i Esbjerg, Varde og omegn – ring og hør nærmere.​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser af Baun's Tømrer Og Snedker

HVEM ER VI?

​Baun's Tømrer Og Snedker

CVR: 33020600

KONTAKT OS