Profil

Hos Baun’s Tømrer og Snedker finder du stor ekspertise inden for en bred vifte af både store og små opgaver.

Omfattende netværk

Virksomheden er ledet af Frank Baun, der er uddannet tømrer og har mere end 15 års erfaring med tømrer- og snedkerarbejde.

Frank Baun har gennem tiden været involveret i og ledet flere forskellige projekter – lige fra nyopførsel af enfamiliehuse til større såvel som mindre renoveringsarbejde.

Med tiden har Frank Baun opbygget et omfattende netværk af kvalitetsbevidste aktører inden for andre faggrupper, som vi inddrager efter behov.

Bred erfaring

Frank Baun har derudover erfaring med at styre komplekse byggeprocesser med mange parter. Vi er tovholder på projektet hele vejen igennem, så vores kunder blot skal glæde sig til det færdige resultat.

Vi sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser, priser og leveringstider – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

I vores arbejder vægter vi grundighed højt, og vi sørger for, at alle detaljer er tilset.

Kontakt os i dag på telefon 22 32 81 07 hvis du har spørgsmål til vores tømer og snedker. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvorpå vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på din opgave.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser af Baun's Tømrer Og Snedker

HVEM ER VI?

​Baun's Tømrer Og Snedker

CVR: 33020600

KONTAKT OS